Gå til indhold

Om EuroCenter og EU-DK Support

EuroCenter, Uddannelses- og Forskningsstyrelsen, og EU-DK Support netværket tilbyder rådgivning om Horizon 2020. Søger du råd om Horizon 2020 kan du enten kontakte EuroCenter eller en af de mange EU-rådgivere, der er over hele landet.
Kontakt
Mette Trojahn Petersen
Kontorfunktionær
Tlf.: +45 72 31 80 59
Email: mtp@ufm.dk

EuroCenters services

EuroCenter er nationalt kontaktpunkt (NCP) for Horizon 2020 i Danmark, og vores opgave er at rådgive danske forsknings- og innovationsmiljøer om Horizon 2020. Vores services omfatter:

Kontakt EuroCenter

Du kan ringe til EuroCenter på telefon 3544 6240. Telefonen er åben mandag-torsdag kl. 10-15 og fredag 10-14:30. Du kan også kontakte os via eurocenter@ufm.dk eller via de to SoMe-kanaler.

Vi passer på dine personoplysninger, når vi rådgiver

Andre EU-rådgivere

EU-DK Support logoEuroCenter er koordinator for det landsdækkende rådgivernetværk EU-DK Support. Netværket tæller ca. 35 organisationer rundt om i landet. Rådgiverne dækker EU's programmer for forskning, innovation, erhvervsudvikling m.m.

Med sæde i Bruxelles varetager DANRO danske forskningsinteresser overfor Europa-Kommissionen. DANRO hører under Uddannelses- og Forskningsstyrelsen og har et tæt samarbejde med EuroCenter.

De danske innovationscentre i udlandet

De danske innovationscentre i Brasilien, Kina, Korea, Indien, Israel, Tyskland og USA hjælper danske universiteter, institutioner, virksomheder m.fl., der søger Horizon 2020-partnere i disse lande. Innovationscentrene hører under Udenrigsministeriet og Uddannelses- og Forskningsministeriet.

Netværk

EuroCenter varetager sekretariatsfunktionen for netværket EU ERFA-gruppen. Medlemmerne er offentligt ansatte, der arbejder med Horizon 2020. Det er gratis at deltage.

Netværket skal bidrage til at styrke videnniveauet om Horizon 2020 blandt de administrative medarbejdere på offentlige forskningsinstitutioner.

Senest opdateret 01. oktober 2020