Gå til indhold

Webinar: Introduktion til ERC Starting Grant og Consolidator Grant

Det Europæiske Forskningsråd (ERC) er EU's program for eliteforskning. Dette webinar går i dybden med, hvordan du som forsker eller rådgiver er bedst klædt på til at søge ERC-midler, og vil blive afholdt på engelsk. Webinaret afholdes den onsdag den 8. december 2021, kl. 13.00 til 14:30.

Tid og sted

08. december 2021 fra kl. 13:00 til 14:30

Indhold

Vi vil tage udgangspunkt i ansøgnings – og bedømmelsesprocessen for Det Europæiske Forskningsråds (ERC) Starting Grant og Consolidator Grant, der henholdsvis retter sig mod forskere, som har haft deres Ph.d. grad i 2 – 7 år og 7 – 12 år.

Du får viden om og tips til at skrive en succesfuld ERC-ansøgning og brugbar insiderviden fra en evaluator. Du vil desuden få mulighed for at stille spørgsmål til oplægsholderne og drage nytte af deres erfaring på området.

Oplægsholderne vil være modtager af ERC Starting Grant, Klinisk Lektor Bo Chawes, Københavns Universitet, samt ERC-evaluator Professor Søren Riis Paludan, Aarhus Universitet.

Webinaret bliver holdt af de danske national kontaktpunkter for ERC.

Målgruppe

Danske forskningsrådgivere, der arbejder med ERC samt danske forskere, der planlægger at søge ERC Starting Grant eller Consolidator Grant.

Sprog

Webinaret afholdes på engelsk

Arrangør

EuroCenter i Uddannelses- og Forskningsstyrelsen

Sådan får du adgang til webinaret 

Du modtager et direkte zoom-link til webinarrummet, et par dage før webinaret afholdes.

 Læs mere

Senest opdateret 24. januar 2022