Gå til indhold

InnoEnergiDK - Innovationsnetværket for Fremtidens Smarte Energisystemer

InnoEnergiDK vil transformere den danske pionerposition inden for fremtidens smarte og digitale energisystem til et globalt erhvervsmæssigt lederskab for danske virksomheder, der skal bidrage til en fordobling af energiteknologieksporten.

Resumé

InnoEnergiDK vil transformere den danske pionerposition inden for fremtidens smarte og digitale energisystem til et globalt erhvervsmæssigt lederskab for danske virksomheder, der skal bidrage til en fordobling af energiteknologieksporten til 140 mia. kr. Det sker gennem konsolidering af tre danske faglige netværk og syv living labs, fem målrettede virkemidler og et triple-helix samarbejde mellem verdensledende forskningsmiljøer, den traditionelle energibranche og digitale frontløbere.

    Frem til den 11. juni 2018 lå de aktuelle ansøgninger og de respektive budgetter til rådighed for offentlig kommentering blandt eksempelvis virksomheder, forskningsmiljøer, fonde, GTS, videregående uddannelsesinstitutioner, brancheforeninger, fagministerier, regioner og kommuner.


    Debatregler

     

     

    Handlinger tilknyttet webside

    Senest opdateret 15. juni 2018