Gå til indhold

Service Platform - Serviceinnovation og vækst i danske virksomheder

Service Platform er et landsdækkende innovationsnetværk, som styrker danske virksomheders vækst og udvikling gennem serviceinnovation. Service Platform tilbyder virksomhederne løsninger på deres udfordringer i tæt samarbejde med førende nationale og internationale forsknings- og videninstitutioner.

Resumé

Service Platform er et landsdækkende innovationsnetværk, som styrker danske virksomheders vækst og udvikling gennem serviceinnovation. Service erstatter i stigende omfang innovation i produkter, processer og pris og er i dag et kritisk konkurrenceparameter for danske virksomheder. Service Platform tilbyder virksomhederne løsninger på deres udfordringer gennem viden, netværk og i tæt samarbejde med førende nationale og internationale forsknings- og videninstitutioner.

    Frem til den 11. juni 2018 lå de aktuelle ansøgninger og de respektive budgetter til rådighed for offentlig kommentering blandt eksempelvis virksomheder, forskningsmiljøer, fonde, GTS, videregående uddannelsesinstitutioner, brancheforeninger, fagministerier, regioner og kommuner.


    Debatregler

     

     

    Handlinger tilknyttet webside

    Senest opdateret 15. juni 2018