Gå til indhold
Du er her: Forside Forskning og innovation Tilskud til forskning og innovation Opslag 2021 Opslag: Hvem skal have Forskningskommunikationsprisen 2021?

Opslag: Hvem skal have Forskningskommunikationsprisen 2021?

Alle kan indstille en kandidat til ministeriets Forskningskommunikationspris 2021. Fristen for at indstille er tirsdag den 4. december 2020, kl. 12.00.

Uddannelses- og Forskningsministeriet uddeler hvert år en forskningskommunikationspris til en forsker eller en gruppe af forskere, der har en skarp sans for levende og præcis formidling, og som gør en særlig indsats for at kommunikere deres forskning til en bredere offentlighed. Prisen overrækkes i forbindelse med Forskningens Døgn i uge 17 2021. Med prisen følger en personlig hæderspris på 200.000 kr.

Hvilke forskere kan indstilles?

Både privatansatte og offentligt ansatte forskere kan indstilles til prisen. Forskerne skal være anerkendte forskere. Der stilles ingen krav til forskernes fagområde.

Hvem kan indstille?

Alle kan indstille en forsker. Man kan ikke indstille sig selv. Før man indstiller en forsker, skal vedkommende have givet sin accept.

Sådan indstiller man

Indstilling skal ske via Uddannelses- og Forskningsministeriets elektroniske ansøgningssystem e-grant.

Indstillingen skal bestå af følgende:

Frist for indstilling

Fristen for at indstille en kandidat er den 4. december 2020.

Mere information

Har du spørgsmål til opslaget, kontakt chefkonsulent Lotte Skov Holm på eller 7231 8075.

 

Senest opdateret 26. november 2020