Gå til indhold
Du er her: Forside Forskning og innovation Tilskud til forskning og innovation Opslag 2021 Opslag: Hvem skal have Forskningskommunikationsprisen 2022?

Opslag: Hvem skal have Forskningskommunikationsprisen 2022?

Alle kan indstille en kandidat til ministeriets Forskningskommunikationspris 2022. Fristen for at indstille er fredag den 6. december 2021, kl. 12.00.

Uddannelses- og Forskningsministeriet uddeler hvert år en forskningskommunikationspris til en forsker eller en gruppe af forskere, der har en skarp sans for levende og præcis formidling, og som gør en særlig indsats for at kommunikere deres forskning til en bredere offentlighed. Prisen overrækkes i forbindelse med Forskningens Døgn i uge 17 2022. Med prisen følger en personlig hæderspris på 200.000 kr.

Hvilke forskere kan indstilles?

Både privatansatte og offentligt ansatte forskere kan indstilles til prisen. Forskerne skal være anerkendte forskere. Der stilles ingen krav til forskernes fagområde.

Hvem kan indstille?

Alle kan indstille en forsker. Man kan ikke indstille sig selv. Før man indstiller en forsker, skal vedkommende have givet sin accept.

Sådan indstiller man

Indstilling skal ske via Uddannelses- og Forskningsministeriets elektroniske ansøgningssystem e-grant.

Se, hvad du skal udfylde i e-grant:

Vær opmærksom på følgende materiale:

  Frist for indstilling

  Fristen for at indstille en kandidat er den 6. december 2021.

  Mere information

  Har du spørgsmål til opslaget, kontakt chefkonsulent Lotte Skov Holm på eller 7231 8075.

   

  Senest opdateret 08. oktober 2021