Aktuelle opslag

Aktuelle opslag sorteret efter publiceringsdato. Find opslag efter ansøgningsfrist i venstremenuen.
Viser 1-6 af 6 resultater
Deltag i Galileo Masters 2019 med innovative løsninger, der udnytter satellitnavigation
Publiceringsdato 09. maj 2019 Indtil 30. juni har du mulighed for at tilmelde dig konkurrencen Galileo Masters, hvor præmiepuljen er på mere end 1 mio. €. Galileo Masters skal fremme udviklingen af nye forretningsidéer, tjenester og applikationer, der med GNSS-data bidrager til at løse udfordringer for samfund og erhverv.
Indkaldelse af forslag til forsøg på rumstationen - Elektro-Magnetisk Levitator
Publiceringsdato 03. maj 2019 ESA har netop nu to indkaldelser (AO’s) om forsøg på rumstationen. Den ene til forsøg under Short Duration Missions og den anden i Electro-Magnetic Levitator på rumstationen. Deadlines er 1. juni og 1. juli 2019. Der er kun få danske forsøg på ISS for tiden – så kom bare i gang.
Ansøgning til projektmidler vedr. fastholdelse af internationale studerende i Danmark
Publiceringsdato 01. maj 2019 Uddannelses- og Forskningsministeriet (UFM) offentliggør i dag opslag om projektmidler, som kan søges af UFM’s videregående uddannelsesinstitutioner til arbejdet med fastholdelse af internationale studerende i Danmark.
Kom på forskerophold på Stanford University
Publiceringsdato 22. februar 2019 Nu er der igen åbent for ansøgninger om rejsestipendium og forskerophold ved Stanford University (SUNCAT)
Kom på forskerophold på Massachusetts Institute of Technology (MIT)
Publiceringsdato 22. februar 2019 Nu er det der igen åbnet for ansøgninger om rejsestipendium og forskerophold ved Massachusetts Institute of Technology (MIT)
Kom på forskerophold på UC Berkeley
Publiceringsdato 22. februar 2019 Nu er der igen åbnet op for ansøgninger om rejsestipendium og forskerophold ved UC Berkeley (CITRIS)