Du er her: Forside Forskning og innovation Tilskud til forskning og innovation Typiske spørgsmål Horizon 2020 - typiske spørgsmål og svar FAQ - Det Europæiske Forskningsråd (ERC) Hvilke tilfælde kan medføre en forkortelse af ”eligibility”-perioden, dvs. perioden hvor forskeren har mulighed for at søge støtte?

Hvilke tilfælde kan medføre en forkortelse af ”eligibility”-perioden, dvs. perioden hvor forskeren har mulighed for at søge støtte?

Kontakt

EuroCenter
Styrelsen for Forskning og Uddannelse
Telefon: 3544 6240
E-mail: eurocenter@ufm.dk

Perioden kan forkortes i en række behørigt dokumenterede tilfælde, som gælder for hovedforskeren (Principal Investigator):

  • Barselsorlov: Den effektivt forløbne tid siden tildelingen af den første ph.d. vil blive reduceret med 18 måneder for hvert barn, der er født før eller efter tildelingen af ph.d.-graden.
  • Forældreorlov: Den effektivt forløbne tid siden tildelingen af den første ph.d. vil blive reduceret med den faktiske tid, der er gået til forældreorlov for hvert barn, der er født før eller efter tildelingen af ph.d.-graden.
  • For længerevarende sygdom, klinisk træning eller værnepligt vil den effektivt forløbne tid siden tildelingen af den første ph.d. blive reduceret med den fatiske tid, der er gået for hvert tilfælde, som opstod efter tildelingen af ph.d.-graden.

Ansøgere til `Starting Grant`

Den forløbne tid efter tildelingen af den første ph.d. må ikke i noget tilfælde overskride 11 år og 6 måneder.

Ansøgere til `Consolidator Grant´:

Den forløbne tid efter tildelingen af den første ph.d. må ikke i noget tilfælde overskride 16 år og 6 måneder.

 

 

Senest opdateret 10. juli 2019