Du er her: Forside Ministeriet Job i ministeriet Mød en medarbejder

Mød en medarbejder

Hvordan er det mon at arbejde i Uddannelses- og Forskningsministeriet? Vi har spurgt nogle af vores kollegaer.

Kirstine er jurist i Styrelsen for Forskning og Uddannelse og har været ansat i et par år. Her fortæller Kirstine, hvorfor hun søgte jobbet, og hvad hun arbejder med. (Video: 1,21 min.)

 

Julie er generalist og arbejder som student i Styrelsen for Institutioner og Uddannelsesstøtte, hvor hun har været i et par år. Julie fortæller om sit job, og hvordan det er at være student hos os. (Video: 1,56 min.)

 

Kasper arbejder som juridisk student i Styrelsen for Forskning og Uddannelse og har været her i et par år. Kasper fortæller om sit job. (Video: 1,03 min.)

 

Victoria er cand.scient.adm. i Styrelsen for Forskning og Uddannelse, hvor hun arbejder med European Spallation Source (ESS). ESS er et stort, europæisk forskningsanlæg a la CERN, der bliver bygget i Lund. Victoria har tidligere været student i styrelsen og har nu været ansat som fuldmægtig i et par år. Her fortæller hun, hvorfor hun søgte jobbet, og hvad hun nærmere bestemt arbejder med. (Video: 1,27 min.)

 

Mikkel er cand.scient.pol. og har arbejdet i Styrelsen for Institutioner og Uddannelsesstøtte i syv måneder. Hør Mikkel fortælle om sit job. (Video: 1,46 min.)

Senest opdateret 10. juli 2019