Gå til indhold

Studiejob i ministeriet

Som studentermedhjælper i vores ministerie kan du få praktisk erfaring og få sat din teoretiske viden i perspektiv. Arbejdsopgaverne for vores studenter er meget forskellige og afhænger af, hvilket kontor du bliver ansat i.

Dine vilkår som student i ministeriet

Når du ansættes som studentermedhjælper hos os, ansættes du med en fast timeløn efter HK-overenskomsten. Du ansættes på deltid og må maksimalt have 15 timer i gennemsnit per uge. Vi er fleksible omkring arbejdstiden, så der blandt andet kan tages højde for eksamensperioder.

Hvad skal der til for at komme i betragtning til et studiejob?

For at blive ansat som studentermedhjælper hos os er det et krav, at du er studieaktiv. Du skal både kunne dokumentere det, når du bliver ansat, og undervejs i din ansættelse, hvor vi løbende beder dig om at sende en studieaktivitetserklæring.

Hvor finder jeg ledige studenterstillinger?

Alle vores ledige studenterstillinger bliver annonceret på vores side med jobopslag.

Du kan også oprette en jobagent, hvor du selv udfylder kriterierne for, hvornår du vil gøres opmærksom på en nyopstået stilling fra os. Du kan oprette en jobagent

Hvordan er rekrutteringsprocessen?

Når du har søgt en stilling hos os, hører du tidligst fra os, når ansøgningsfristen er udløbet, så vi har haft mulighed for at vurdere alle de ansøgninger, vi har modtaget.

Hvis du ikke bliver indkaldt til en samtale, hører du senest fra os, når stillingen er besat. Vi giver besked via den mailadresse, du har oplyst i forbindelse med din ansøgning.

Indkaldes du til en samtale, ringer vi dig op. Under samtalen deltager typisk chefen og en medarbejderrepræsentant fra kontoret. Samtalen varer cirka 45 min, hvor der tages udgangspunkt i din ansøgning og cv. Efter samtalen bliver du ringet op og får en tilbagemelding om, hvorvidt du bliver tilbudt stillingen, eller om du får et afslag.

Er det dig, vi tilbyder stillingen, modtager du et formelt ansættelsestilbud fra Koncern HR.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte HR på .

 

Handlinger tilknyttet webside

Senest opdateret 08. marts 2023