Du er her: Forside Ministeriet Ministeriet som arbejdsplads Attraktiv arbejdsplads

Attraktiv arbejdsplads

Ministeriet ønsker at være en attraktiv arbejdsplads med en åben og uformel omgangstone i den daglige opgaveløsning.

Der er mange muligheder for spændende og udfordrende arbejdsopgaver i Uddannelses- og Forskningsministeriet – opgaver som løses i et politisk spændingsfelt. Det er vigtigt, at du som medarbejder bidrager til høj kvalitet i opgaveløsningen og har gode samarbejdsrelationer.

Mange muligheder

Den brede opgaveportefølje giver dig mulighed for ny inspiration, nye ansvarsområder eller måske et helt nyt job i ministeriet.

  Kompetenceudvikling

  I Uddannelses- og Forskningsministeriet er kompetenceudvikling et fælles anliggende for medarbejdere og ledelse. Kompetenceudvikling i ministeriet er andet og mere end kurser.

  Jobrokering

  Ministeriet ser meget gerne, at du som medarbejder prøver nye muligheder inden for hele koncernen. Du har derfor altid gode chancer for at komme til samtale, hvis du søger et ledigt internt job.

  Internationale erfaringer

  Der er mange internationale berøringsflader i forbindelse med opgaveløsningen i ministeriet. I dele af koncernen er der mange internationale opgaver og rejseaktivitet. Der er også en række muligheder for at få ansættelse i udlandet.

  Mangfoldighed og fleksibilitet

  Ministeriets medarbejdere befinder sig i forskellige faser af livet. Nogle er eksempelvis nyuddannede, andre lever i småbørnsfamilier, og nogle har måske kun få år tilbage på arbejdsmarkedet. Vi lægger derfor vægt på at være fleksible i forhold til den enkeltes livssituation og skabe rammerne for et godt ansættelsesforhold. Eksempelvis har vi fleksibel arbejdstid, og der er mulighed for hjemmearbejdsplads afhængigt af den konkrete jobsituation.

  Sociale relationer

  Samarbejdet om de faglige opgaver betyder meget i ministeriet. For at styrke de gode sociale samarbejdsrelationer har vi en række sociale, kulturelle og sportslige arrangementer. Det er eksempelvis fredagscafé, julefrokost, sommerarrangement og deltagelse i et årligt tilbagevendende stafetløb. Personaleforeningen Einstein arrangerer også sociale arrangementer for enhver smag.

  Trivsel

  I Uddannelses- og Forskningsministeriet har vi fokus på trivsel og sundhed. I det daglige kan du eksempelvis nyde godt af vores frugtordning og holde dig i form i motionsrummene. Vi evaluerer trivslen i trivselsmålinger og ledervurderinger.

  Senest opdateret 03. oktober 2017