Du er her: Forside Ministeriet Ministeriet som arbejdsplads Den første tid

Den første tid

Når du starter på en ny arbejdsplads, kan det tage lidt tid at falde helt til rette, men dine nye kolleger er klar til at hjælpe dig både med de faglige opgaver og de praktiske forhold.

I Uddannelses- og Forskningsministeriet har vi et introduktionsprogram til alle nye medarbejdere, som blandt andet indeholder en række kurser og en intro-medarbejderudviklingssamtale med din chef. Derudover kan du finde en række nyttige informationer på vores intranet.

Introduktionskurser

Du bliver som noget af det første inviteret til vores introduktionskursus, så du kan få et overblik over hele ministeriet og møde mange af de andre nyansatte. Derudover er der en række introduktionskurser for nye medarbejdere inden for forskellige emner, som du vil blive tilbudt, hvis de er relevante for din opgavevaretagelse. Ansættes du som chef i Uddannelses- og Forskningsministeriet tilbydes du desuden introduktion til personaleadministrative emner, så du bliver klædt på til chefrollen.

Intro-medarbejderudviklingssamtale

Det er vigtigt med dialog mellem dig og din chef om dit bidrag til ministeriets opgaveløsning. Allerede når du har været ansat i cirka to måneder, holder du og din chef et møde. Her taler I om din opstart og afstemmer jeres forventninger til din fremtid i ministeriet.

Intranettet

Intranettet er den nemme og hurtige vej en daglig opdatering af, hvad der rører sig i vores organisation. Her kan du læse dagens nyheder, se de nyeste presseklip og finde dine kolleger i koncernen. Intranettet giver svar på spørgsmål om personalemæssige forhold og har nyttige værktøjer, der kan hjælpe dig, når du skal løse dine opgaver. Du finder også et socialt forum, hvor du blandt andet kan se de aktiviteter, personaleforeningen Einstein arrangerer.

Senest opdateret 26. februar 2018