Du er her: Forside Publikationer 2014 Internationalisering og kvalitet i uddannelserne - inspiration fra det europæiske uddannelsessamarbejde

Internationalisering og kvalitet i uddannelserne - inspiration fra det europæiske uddannelsessamarbejde

Forsideillustrations tekst mangler
Publikationen præsenterer gode bud på europæisk uddannelsessamarbejde.
Kontakt
Cindy Maria Vinløv
Kommunikationsmedarbejder
Tlf.: +45 72 31 86 43
Email: cmv@ufm.dk
: 28. november 2014
: 978-87-92962-15-7
: 978-87-92962-14-0
: Styrelsen for Videregående Uddannelser
: 2014

EU har over en syvårig periode afsat 14,7 milliarder euro til at styrke uddannelse, læring, ungdom og idræt via det nye uddannelsesprogram Erasmus+.

Kommende deltagere i Erasmus+ programmet kan finde inspiration til nye projekter i denne publikation, der præsenterer en række gode projekteksempler fra europæisk uddannelsessamarbejde. Fælles for projekterne er, at de er gennemført med deltagere fra andre europæiske lande, og at de har fået tilskud fra EU-programmerne Livslang Læring og Aktive unge samt Nordisk Ministerråds program Nordplus.

Projekterne stammer fra alle uddannelsessektorer: grundskoler og ungdomsuddannelser, de erhvervsrettede grund- og efteruddannelser og videregående uddannelser. Desuden præsenteres projekter inden for almen voksenuddannelse og folkeoplysning samt ungdomsområdet.

Projekterne er udvalgt, fordi de på fornemste vis demonstrerer, hvordan europæiske og nordiske uddannelsesprojekter kan bidrage til øget kvalitet i uddannelser og læringsmiljøer.

Senest opdateret 11. august 2015