Gå til indhold

Innovationsnetværk Danmark Performanceregnskab for 2017

Performanceregnskab for innovationsnetværkene 2017
2016 viste betydelig vækst i innovationsnetværkenes aktiviteter, antallet af deltagere og virksomhedernes udbytte. Netværkene bygger bro mellem videninstitutioner og erhvervsliv gennem formidling, matchmaking, samarbejdsprojekter og internationalisering.
: 26. oktober 2017
: Styrelsen for Institutioner og Uddannelsesstøtte
: 2017
: 1
: 37

Centrale resultater fra performanceregnskabet

Samlet set deltog 11.110 virksomheder i netværkenes aktiviteter, hvilket er en markant stigning i forhold til tidligere år, hvor virksomhedsdeltagelse i perioden 2012-2015 har ligget relativt stabilt omkring 7.500 virksomheder. Innovationsnetværkene er således blevet et kendt instrument, som for mange virksomheder tjener som indgang til innovationsfremmesystemet.

Netværkene har i 2016 også set en mindre stigning i antallet af dedikerede virksomheder. Disse udgør ca. 25 pct. af netværkenes samlede virksomhedsdeltagere. En dedikeret virksomhed indgår i mere formaliseret samarbejde med netværkene f.eks. ved projektdeltagelse eller særligt medlemsbidrag. Netværkene har således været i stand til at nå ud til et stort antal virksomheder og samtidig skabe tætte relationer til en væsentlig andel af dem.

Endelig indeholder performanceregnskabet en vurdering af virksomhedernes konkrete udbytte på forskellige parameter. Også på dette punkt er der fremgang i forhold til samme opgørelse de tidligere år.

Kontakt

David Grønbæk
Specialkonsulent
Tlf.: +45 72 31 84 21
Email: dagr@ufm.dk

Handlinger tilknyttet webside

Senest opdateret 28. juni 2022