Du er her: Forside Uddannelse og institutioner Tilskud til udveksling og internationale projekter Deltag i arrangementer Aarhus: Informationsmøde om tilskud fra Erasmus+ til mobilitetsprojekter i erhvervsuddannelserne

Aarhus: Informationsmøde om tilskud fra Erasmus+ til mobilitetsprojekter i erhvervsuddannelserne

Styrelsen for Forskning og Uddannelse inviterer til informationsmøde i Aarhus om EU´s uddannelsesprogram Erasmus+. Mødet har fokus på tilskud til mobilitetsprojekter i erhvervsuddannelserne.
Kontakt
International rådgiver
Telefon: +45 72 31 89 26
E-mail: lmb@ufm.dk
Fuldmægtig
Telefon: +45 72 31 89 24
E-mail: mao@ufm.dk

Tid og sted

30. november 2017 fra kl. 10:00 til 15:30
Aarhus Business College, Olof Palmes Allé 39, 8200 Aarhus N

Målgruppe

Informationsmødet henvender sig til dig, der ønsker at vide mere om mulighederne for at arbejde med europæisk mobilitet for elever, undervisere, vejledere og uddannelsesansvarlige i erhvervsuddannelserne og inden for erhvervsfaglig efteruddannelse. 

Indhold

På informationsmødet kan du høre, hvordan din institution kan søge om tilskud til mobilitetsprojekter for elever, undervisere, vejledere og uddannelsesansvarlige ved ansøgningsfristen for Erasmus+ mobilitetsprojekter (KA1) primo februar 2018.

Rådgivere fra Styrelsen for Forskning og Uddannelse vil på mødet gennemgå centrale elementer i Erasmus+-programmet samt give råd og vejleding til ansøgningsprocessen. 

Ansøgningsskema til ansøgningsrunden 2018 forventes at ligge klar i midten af november.

Tilmelding

Tilmelding til informationsmødet skal ske senest den 23. november 2017.

Senest opdateret 01. november 2017