Du er her: Forside Uddannelse og institutioner Tilskud til udveksling og internationale projekter Deltag i arrangementer Informationsmøde: Flere dagtilbud, skoler og ungdomsuddannelser skal deltage i europæisk uddannelsesarbejde

Informationsmøde: Flere dagtilbud, skoler og ungdomsuddannelser skal deltage i europæisk uddannelsesarbejde

Vil din institution høre mere om tilskud til efteruddannelse i Europa for pædagogisk personale? Vi inviterer dig og dine kolleger til informationsmøde om Erasmus+ og kickstarter samtidig et nyt initiativ, der skal få flere pædagoger ind i det europæiske uddannelsessamarbejde.

Tid og sted

25. oktober 2017 fra kl. 15:00 til 17:00
Skoleforvaltningen Aalborg
Godthåbsgade 8
9400 Nørresundby
Lokale: 4. 1. sal

Nyhed om vejledning

Styrelsen for Forskning og Uddannelse inviterer i samarbejde med Aalborg Kommune til informationsmøde om Erasmus+. Formålet med mødet er at øge kendskabet til mulighederne for tilskud til europæisk efteruddannelse og samarbejdsprojekter i dagtilbud, skoler og ungdomsuddannelser - og få flere institutioner til at søge om tilskud.

Informationsmødet kickstarter samtidig et nyt koncept ’Bring a Friend’, hvor Styrelsen for Forskning og Uddannelse gerne vil samarbejde med daginstitutioner, folkeskoler, efterskoler, ungdomsuddannelser og gymnasier, der allerede kender Erasmus+, om at nå ud til flere institutioner. Eksempelvis kan en institution, der allerede har fået tilskud fra Erasmus+, invitere kolleger, netværk, nabo-institutioner eller nabo-kommuner til et møde for at fortælle om, hvad man kan få ud af at deltage i Erasmus+: Hvad er gevinsterne? Og hvordan laver man en god ansøgning? Mødet vil blive arrangeret i samarbejde med Styrelsen for Forskning og Uddannelse, som vil deltage og præsentere de formelle rammer for at få tilskud.

Så vil du høre mere om, hvordan du og dine kolleger kan tage på efteruddannelse i Europa, og hvordan I samtidig kan bidrage til, at det nye initiativ bliver en succes til gavn for hele sektoren - så kom til informationsmøde den 25. oktober 2017 i Aalborg.

Program for dagen

15.00 Ankomst og kaffe/te og kage (til at tage med ind)
15.15 Velkomst ved Styrelsen for Forskning og Uddannelse
15.20 Præsentation af ”Bring a Friend”
15.30 Muligheder for tilskud gennem Erasmus+
16.10 ”At have og lede et Erasmus+ projekt”, v. international koordinator Lene D. Berthelsen, 10iCampius, Varde
16.30 Om Aalborg Skolevæsens internationale strategi v. skolekonsulent i Aalborg Kommune Ann Katrine Rannestad
16.50 Spørgsmål og tak for i dag

 

Tilmelding

Det er gratis at deltage i arrangementet. Tilmelding er nødvendig af hensyn til forplejning.

Tilmelding til Rikke Ilona Ustrup på riu@ufm.dk

Deadline for tilmelding er den 23. oktober kl. 12.00

 

Senest opdateret 10. oktober 2017