Du er her: Forside Uddannelse og institutioner Tilskud til udveksling og internationale projekter Deltag i arrangementer Studietur til Riga om inklusion i skole- og erhvervsuddannelsessektoren

Studietur til Riga om inklusion i skole- og erhvervsuddannelsessektoren

Det lettiske Erasmus+ kontor arrangerer et studiebesøg under titlen "Effective school management, e.g. cooperation with local and national authorities, inclusion practices for minorities in SE and VET education”. Studiebesøget finder sted i Riga, Letland fra 9. oktober 2017 til 13. oktober 2017.
Kontakt
Fuldmægtig
Telefon: +45 72 31 78 07
E-mail: sak@ufm.dk
Studentermedhjælper
Telefon: +45 72 31 89 01
E-mail: krh@ufm.dk

Tid og sted

09. oktober 2017 kl. 12:00 til 13. oktober 2017 kl. 12:00
Riga, Letland

Målgruppe

Lærere, skoleledere og andre repræsentanter inden for skole- og erhvervsuddannelsessektoren.

Formål

Besøget giver deltagerne mulighed for at se konkrete eksempler på og øge kendskabet til initiativer inden for skoleledelse og inkluderingspraksis i forbindelse med uddannelse af etniske minoriteter. Samtidig bliver der lagt vægt på kommunens rolle i indsatsen. Formålet med studiebesøger er, at deltagerne kan udvide deres netværk og viden om emnet. 

Tilmelding

Styrelsen for Forskning og Uddannelse har to pladser til deltagere fra danske institutioner og organisationer. For at komme i betragtning, skal du udfylde nedenstående ansøgningsskema. 

Ansøgningsfristen er d. 30. august 2017.

Du vil få besked, om du har fået en plads, hurtigst muligt efter ansøgningsfristens udløb.

Alle udgifter til rejse og ophold dækkes af Erasmus+ programmet

 

Senest opdateret 22. august 2017