Du er her: Forside Uddannelse og institutioner Tilskud til udveksling og internationale projekter Deltag i arrangementer Erasmus+: Tematisk kontaktseminar for strategiske partnerskabsprojekter (KA2) i Amsterdam med temaet 'migranter i erhvervsuddannelserne'.

Erasmus+: Tematisk kontaktseminar for strategiske partnerskabsprojekter (KA2) i Amsterdam med temaet 'migranter i erhvervsuddannelserne'.

Det Hollandske kontor for Erasmus+ afholder kontaktseminaret med titlen 'Newly arrived migrants in VET'. Det sker d. 26.-28. november 2017 i Amsterdam.

Tid og sted

26. november 2017 til 28. november 2017
Amsterdam, Holland

Målgruppe

Seminaret henvender sig til ansatte, involveret i strategiske partnersskabsprojekter (KA2) i erhvervsuddannelsessektoren, som arbejder med at hjælpe og vejlede migranter ind på en erhvervsuddannelse.

Det kan være undervisere, vejledere, men også ledere og projektkoordinatorer, der arbejde strategisk eller policyorienteret i forhold til indsatser på området.

Interesserede, som ønsker at få et større kendskab til emnet, er også velkomne til at ansøge om at deltage.  

Formål

Formålet med seminaret er at bringe praktikere, eksperter og projektkoordinatorer sammen, så de kan udveksle erfaringer og best-practice eksempler i vejledning af nyankomne migranter i erhvervsuddannelsessektoren.

Der vil være oplæg af praktikkere, som fortæller om deres tilgang til emnet og workshops, hvor deltagerne har mulighed for at netværke og udveksle erfaringer med hinanden. 

Tilmelding

Styrelsen for Forskning og Uddannelse tilbyder to pladser. For at komme i betragtning skal nedenstående ansøgningsskema udfyldes med en kort beskrivelse af din motivation for at deltage.

Ansøgningsfristen er d. 5. oktober 2017

Udgifter til rejse og ophold dækkes af Erasmus+ programmet. 

Senest opdateret 13. september 2017