Du er her: Forside Uddannelse og institutioner Tilskud til udveksling og internationale projekter Programoversigt Erasmus+ Opslag Erasmus+: Vil du samarbejde om nye metoder til undervisning inden for erhvervsuddannelsesområdet?

Erasmus+: Vil du samarbejde om nye metoder til undervisning inden for erhvervsuddannelsesområdet?

EU-Kommissionen indkalder projektforslag, der skal bidrage til nye metoder til undervisning i de erhvervsrettede grund- og efteruddannelser. Ansøgningsfristen er den 2. maj 2017 kl. 12.00

Nordplus tilskud

Danske uddannelsesinstitutioner og organisationer kan søge om tilskud til en Sector Skills Alliance, som er et europæisk samarbejdsprojekt, der har som mål at udvikle erhvervsuddannelsessektoren i tæt samarbejde med arbejdsmarkedets parter.  

Formålet med projekterne er at designe og udvikle fælles europæiske erhvervsuddannelsesprogrammer og -metoder, som skal matche kvalifikationsbehovet på arbejdsmarkedet inden for forskellige sektorer.  

De projekter, der kan opnå tilskud, skal arbejde med:

  • Afklaring af behov for kompetenceløft og uddannelse inden for en bestemt sektor/branche.
  • Design af uddannelsesforløb rettet mod bestemte sektorer og brancher i EU.
  • Strategisk samarbejde om kvalifikationer inden for udvalgte sektorer.
     

Ansøgningsfrist

En organisation fra et EU-programland søger om tilskud på vegne af partnerskabet hos the Education, Audio-visual and Culture Executive Agency (EACEA) i Bruxelles.

Fristen for at søge om tilskud til en Sector Skills Alliance gennem Erasmus+ er den 2. maj 2017 kl. 12.00.

Senest opdateret 30. januar 2017