Europass Kvalifikationspas

Europass Kvalifikationspas er en elektronisk mappe, der samler al dokumentation om dine kompetencer og kvalifikationer på ét sted, til når du skal søge job i Danmark eller udlandet.
Kontakt
Mads Madsen Henriksen
Fuldmægtig
Tlf.: +45 72 31 88 99
Email: mmh@ufm.dk

Hvad kan man bruge Europass Kvalifikationspas til?

Ved at samle dine dokumenter i én mappe er det nemt for arbejdsgivere at overskue dine kvalifikationer og kompetencer. Kvalifikationspasset giver et professionelt og ensartet indtryk og sikrer, at din ansøgning fremstår struktureret.

Hvordan bruger man det?

Du laver dit Kvalifikationspas online. Følg nedenstående link til EU's Europass hjemmeside og opret dit Kvalifikationspas ved at uploade de filer, du gerne vil inkludere i passet. Dette kunne være dit Europass Mobilitetsbevis, Europass Sprogpas, uddannelsesbeviser og anbefalinger. Når du opretter dit Kvalifikationspas, samles dine dokumenter i en folder med en indholdsfortegnelse, der gør det nemt at overskue dine bilag. 

Hvis du allerede har et Kvalifikationspas, kan du uploade og opdatere det. Du vil så være i stand til at:

  • fjerne eller tilføje dokumenter til Kvalifikationspas;
  • oprette et Europass CV og vedhæfte dit Kvalifikationspas.

Kom i gang med Europass Kvalifikationspas

Sådan kan en Europass mappe se udEuropass dokumentoversigt


Her ser du hvordan, du kan opbygge din Europass mappe. Du behøver naturligvis ikke alle Europass dokumenterne, men kan målrette din mappe, så den afspejler netop dine kompetencer og passer til den uddannelse eller det job, du gerne vil søge.  
Europass logo uden baggrund 

Senest opdateret 12. juni 2019