Du er her: Forside Uddannelse Indsatsområder Fleksible uddannelser til fremtiden Fleksible universitetsuddannelser til fremtiden

Fleksible universitetsuddannelser til fremtiden

Topbillede
Regeringen offentliggjorde den 17. september 2018 et ambitiøst politisk udspil, som skal give studerende mere fleksible universitetsuddannelser med fremragende undervisning og en tættere tilknytning til arbejdsmarkedet.

Med dette udspil sætter regeringen en ny retning for universitetsuddannelserne med fokus på:

  • Større fleksibilitet for de studerende
  • Dygtige studerende med kompetencer til fremtiden.

 

UFM figur


Hør uddannelses- og forskningsminister Tommy Ahlers tanker bag udspillet fleksible universitetsudannelser for fremtiden, og hvad nogle studerende på Aalborg Universitet siger til det.


Fakta:

Baggrund:

Mange af initiativerne i regeringens udspil har løbende været drøftet med universiteterne og andre interessenter i Udvalg om bedre universitetsuddannelser. Regeringen er enig i anbefalingerne fra udvalget, som alle understøtter den uddannelsespolitiske ambition om, at universitetsuddannelserne skal være af høj kvalitet og fremme vækst og beskæftigelse. Regeringen vil i samarbejde med universiteterne påbegynde arbejdet med initiativerne til at styrke universitetsuddannelserne og indgå i tæt dialog med universiteterne om opfølgningen.

Kontakt

Faglig koordinator: Adrian Lema, tlf. 7231 8126, e-mail: adl@ufm.dk

Senest opdateret 21. september 2018