Gå til indhold

Seminar: Erasmus+ Mobilitet i Erhvervsuddannelser

Det spanske kontor for Erasmus+ inviterer til seminar om læringsmobilitet i erhvervsuddannelser, relateret til især virksomhedsophold og med særlig vægt på mobiliteter, kvalitetssikringssystemer og kvalitetssikringsprincipper
  • Tid og sted
  • Hvornår 12. november 2024 til 15. november 2024
  • Hvor Sevilla, Spanien

Målgruppe

Seminaret henvender sig hovedsageligt til dig, der arbejder som Erasmus+ koordinator og andet personale indenfor mobilitetsprojekter hos erhvervsuddannelsesudbydere.

Formål

Seminaret har til formål at fremme læringsmobilitet i erhvervsuddannelser, relateret til især virksomhedsophold. Der vil blive lagt vægt på mobiliteter, kvalitetssikringssystemer og kvalitetssikringsprincipper.

På seminaret vil du bl.a. få:

  • Et bedre kendskab til lærlingeuddannelser i forskellige lande.
  • Mere viden om de typer mobiliteter, der er tilpasset erhvervsuddannelser med henblik på at forbedre kvaliteten af elever/lærlinges mobiliteter.
  • Viden om at integrere kvalitetssikringssystemer, kvalitetssikringsprincipper og værktøjer for at forbedre kvaliteten af erhvervsuddannelser.
  • En omfattende forståelse af konceptet og implementeringen af erhvervsuddannelser i forskellige lande, herunder struktur, fordele og udfordringer.
  • Muligheden for at deltage i netværksaktiviteter og samarbejdsdiskussioner med henblik på at styrke partnerskaber mellem erhvervsuddannelsesorganisationer, fremme videns udveksling, gensidig støtte og fælles initiativer.

Praktisk

Da seminaret foregår på engelsk, er det en forudsætning for deltagelse at kunne tale flydende engelsk.

Uddannelses- og Forskningsstyrelsen har mulighed for at sende op til to deltagere til seminaret. For at komme i betragtning skal du udfylde nedenstående ansøgningsskema, hvor du begrunder din motivation for at deltage.

Udgifter til rejse og ophold dækkes af Erasmus+-programmet.

Ansøgningsfrist

19.06.2024

Ansøgning

Ansøgning foregår via platformen SALTO E-T, hvor du skal oprette dig som bruger, hvis det er første gang, du tilmelder dig en aktivitet via SALTO E-T.

Kontakt

Ingrid Maria Möger
Fuldmægtig
Tlf.: +45 72 31 83 42
Email: immo@ufm.dk
Uddannelses- og Forskningsstyrelsen

Afsendere