Gå til indhold

Seminar i Frankrig om Erasmus+ for fremtidens sundhedsmedarbejdere

Det franske kontor for Erasmus+ inviterer til seminar for aktører indenfor sundhedsuddannelse for at diskutere. hvordan man udnytter Erasmus+ bedst muligt til at uddanne fremtidens sundhedsmedarbejdere
  • Tid og sted
  • Hvornår 21. oktober 2024 til 24. oktober 2024
  • Hvor Lille, Frankrig

Målgruppe

Dette seminar henvender sig til organisationer og institutioner, der er aktive inden for Erasmus+ programmet, særligt dem, der beskæftiger sig med mobilitets- og samarbejdsprojekter (KA1, KA2, Jean Monnet…). Målgruppen inkluderer både erfarne og mindre erfarne aktører på det administrative og strategiske niveau fra både videregående uddannelser og erhvervsuddannelser , der beskæftiger sig med sundhedsfaglige uddannelser.

Formål

Seminaret har til formål at bidrage til det langsigtede arbejde med at opbygge en European Health Union . Fokuser er på at udnytte mulighederne inden for Erasmus+ for at uddanne fremtidens sundhedsprofessionelle gennem mobilitet og samarbejde. Seminarets formål er at:

  • Fremme en fælles forståelse og vision for uddannelse af sundhedsprofessionelle i Europa.
  • Dele ekspertise og bedste praksis i implementering af internationale aktiviteter inden for medicinske og sundhedsfaglige uddannelser.
  • Udnytte Erasmus+ mulighederne for mobilitet (KA1) og samarbejde (KA2) inden for medicinske og sundhedsfaglige uddannelser.

Praktisk

Uddannelses- og Forskningsstyrelsen har mulighed for at sende op til to deltagere til seminaret. For at komme i betragtning skal du udfylde nedenstående ansøgningsskema, hvor du begrunder din motivation for at deltage.

Udgifter til rejse og ophold dækkes af Erasmus+-programmet.

Ansøgningsfrist

07.06.2024

Ansøgning

Ansøgningen foregår via platformen SALTO E-T, hvor du skal oprette dig som bruger, hvis det er første gang, du tilmelder dig et seminar via SALTO E-T.

Kontakt

Rune Wulff Christensen
Specialkonsulent
Tlf.: +45 72 31 88 68
Email: rwc@ufm.dk
Uddannelses- og Forskningsstyrelsen

Afsendere