Gå til indhold

Skrivecafé i Aarhus for ansøgere til samarbejdsprojekter under Erasmus+ (KA2)

Uddannelses- og Forskningsstyrelsen inviterer til skrivecafé forud for ansøgningsfristen for samarbejdsprojekter.
  • Tid og sted
  • Hvornår 16. september 2024 fra 13:00 til 17:00
  • Hvor VIA University College, Campus Aarhus C, Ceresbyen 24, 8000 Aarhus C, Lokale: BE2.01

Målgruppe

Skrivecaféen henvender sig til ungdomsarbejdere, skoleledere, projektkoordinatorer, undervisere og andre, der påtænker at indsende en ansøgning forud for fristen til samarbejdsprojekter, som er den 1. oktober 2024 kl. 12.00 (KA2).

For at deltage kræver det, at du og din organisation/institution enten allerede er i gang med eller er klar til at gå i gang med at skrive en ansøgning til et samarbejdsprojekt under Erasmus+.

Hvad foregår der på skrivecaféen?


På skriveseminaret kommer man for at skrive på sin ansøgning til et samarbejdsprojekt. Alle deltagere skal derfor medbringe sin egen computer.

Der vil ikke være kollektive oplæg fra Styrelsens side, men medarbejdere fra Uddannelses- og Forskningsstyrelsen vil være til stede til at besvare spørgsmål og give vejledning undervejs. Vær opmærksom på, at Styrelsens medarbejdere ikke kan vurdere kvaliteten af din ansøgning, idet kvalitetsvurdering foretages af eksterne evaluatorer efter ansøgningsfristens udløb.

Inden for tidsrummet af skrivecaféen kan man komme og gå, som det passer ind i eget program. Dog skal man ankomme senest kl. 16.00. Der serveres kaffe/te og kage/frugt.

Tilmelding

Fristen for tilmelding er onsdag d. 11. september 2024 kl. 12.00. Ved færre end 8 tilmeldte vil skrivecaféen blive aflyst. I dette tilfælde kontaktes de tilmeldte direkte.

Hvor kan jeg få informationer om samarbejdsprojekter?

Hvis du påtænker at ansøge om et samarbejdsprojekt, men har behov for yderligere information fra Styrelsen, før du er klar til at skrive din ansøgning, kan du med fordel deltage i ét af vores online informationsmøder:


Du kan også læse mere om samarbejdsprojekter på vores hjemmeside:

Ved ansøgningsfristen d. 1. oktober 2024 kl. 12.00 kan der indsendes ansøgninger under samarbejdsprojekter til nedenstående projekttyper:

Cooperation Partnerships inden for ungdomsområdet

Small-scale Partnerships inden for ungdomsområdet

Small-scale Partnerships inden for almen voksenuddannelse og folkeoplysning

Small-scale Partnerships på området for erhvervsrettet grund- og efteruddannelse

Small-scale Partnerships på området for dagtilbud, grundskole og ungdomsuddannelse

Kontakt

Tine Kondrup
Fuldmægtig
Tlf.: +45 72 31 83 62
Email: tiko@ufm.dk
Simone Hvid Nielsen
Fuldmægtig
Tlf.: +45 72 31 87 02
Email: shn@ufm.dk

Afsendere