Gå til indhold

Webinar: Søg midler til aktiviteter

Uddannelses- og Forskningsstyrelsen afholder et webinar mulighederne for at søge tilskud til ungedrevne aktiviteter gennem Solidaritetsprojekter og Youth Participation Activities
  • Tid og sted
  • Hvornår 21. august 2024 fra 16:00 til 17:00

Målgruppe

Unge mellem 18-30 år eller organisationer baseret i Danmark eller Grønland

Information

Solidaritetsprojekter - Solidaritetsprojekter er mindre nationale projekter, der implementeres af unge mellem 18 og 30 år i deres fritid. Mulighederne for aktiviteter og målgruppe er nærmest uendelige, så længe projektet har til formål at bidrage positivt til (lokal)samfundet. Emner kan for eksempel være klima (eksempelvis skraldeindsamlinger genbrugsinitiativer, eller urban gardening), sundhed (eksempelvis podcast med fokus mental sundhed, sportsarrangementer eller faciliteter), fællesskab (eksempelvis fællesspisninger, oprettelse af netværk eller andre sociale arrangementer) og meget mere.

Youth Participation Activities - Youth Participation Activities kan være både nationale og transnationale, hvor deltagerne er unge mellem 13 og 30 år, som bor i de lande, der er involveret i projektet. Youth Participation Activities kan eksempelvis være fysiske og/eller online workshops, debatter, rollespil, kampagner, kurser, møder mellem unge mennesker og beslutningstagere, webinarer og hackathons. Formålet med aktiviteterne er bl.a. at styrke unges personlige, sociale og digitale kompetencer, og at facilitere unges demokratiske deltagelse på lokalt, regionalt, nationalt eller europæisk niveau.

På webinaret viser vi eksempler på tidligere projekter, fortæller om ansøgningsprocessen, og svarer på de spørgsmål, I måtte have.

Det er gratis at deltage.

Arrangør

Kontoret for Internationale Uddannelsesprogrammer og Bevillingsadministration i Uddannelses- og Forskningsstyrelsen.

Tilmelding og adgang til informationsmødet

Sidste frist for tilmelding er 19. august, 2024

Du vil få tilsendt et link dagen før informationsmødet.

Behandling af persondata

Kontakt

Cecilie Pedersen
Fuldmægtig
Tlf.: +45 72 31 83 59
Email: cpe@ufm.dk
Uddannelses- og Forskningsstyrelsen