Gå til indhold

Konference om værdibaseret ungdomsarbejde og ikke-formel læring

Den 14.-18. december 2018 afholdes 'The Value Fair 2018', som fokuserer på hvordan værdier som ære, respekt, empati, solidaritet og integritet kan promoveres og formidles gennem ikke-formel læring. Ansøg senest 17. oktober 2018.

Målgruppe

Konferencen henvender sig til ungdomsarbejdere og -ledere, beslutningstagere, trænere og andre, som arbejder med ikke-formel læring. Deltagere skal være minimum 18 år, og det er et krav, at man som deltager har konkret erfaring med ikke-formel læring samt lyst til at netværke.

Formål

Konferencen finder sted i Cascais i Portugal, som i 2018 er European Youth Capital. Formålet med konferencen er at udveksle erfaringer med værdibaseret ungdomsarbejde, samt at sætte fokus på, hvordan ikke-formel læring kan bidrage positivt til både individers og lokalsamfunds trivsel. Et internationalt hold af facilitatorer vil lede konferencen, og deltagerne vil bl.a. blive introduceret til to projekteksempler fra landområder i Portugal.

Tilmelding

For at komme i betragtning som deltager skal du udfylde det online ansøgningsskema på SALTO-YOUTH. Rejseudgifter til konferencen (op til 500 euro) dækkes af Styrelsen for Forskning og Uddannelse, og alle andre udgifter forbundet med konferencen dækkes af arrangørerne, som er hhv. Portugals, Belgiens, Grækenlands, Finlands, Italiens, Hollands og Norges nationale agenturer for Erasmus+. Konferencen foregår på engelsk.

Handlinger tilknyttet webside

Senest opdateret 27. september 2018

Afsendere