Gå til indhold

Stockholm: Mød samarbejdspartnere ved seminar om "Early Childhood Education and Care”

Det svenske Erasmus+ kontor arrangerer et kontaktseminar, hvor du kan møde europæiske kolleger, der også arbejder med kvalitet inden for tidlig læring og pædagogik, "early childhood educatin and care". Seminaret vil klæde dig på til at ansøge om tilskud til fremtidigt projektsamarbejde.
  • Tid og sted
  • Hvornår 01. februar 2018 til 02. februar 2018
  • Hvor Stockholm. Yderligere information følger.
    Tilmelding nederst på siden.

Målgruppe

Målgruppen for seminaret er repræsentanter fra alle typer af institutioner og organisationer, som arbejder med omsorg og tidlig læring og pædagogik i førskole og indskoling, det vi i Erasmus+regi kalder "early childhood education and care". Deltagerne ved seminaret skal have planer om, at deres institution/organisation vil deltage i et Erasmus+ Strategisk Partnerskab fra 2018 eller 2019, og man vil ved seminaret kunne mødes og netværke med eventuelle fremtidige partnere. Deltagere kunne for eksempel være pædagoger, lærere og ledere fra dagtilbud og skoler, repræsentanter fra regionale eller kommunale myndigheder, forsknings- eller videnscentre, repræsentanter fra lærer- og pædagoguddannelser og andre relevante aktører.

Formål

Kvalitet i "Early Childhood Education and Care" er en væsentlig prioritet inden for Erasmus+ Strategiske Partnerskaber, og dette kontaktseminar har som målsætning at frembringe konkrete projektidéer og -forslag til projekter inden for området dagtilbud, grundskoler og ungdomsuddannelser. 

I løbet af to-dages seminaret vil deltagerne have mulighed for at netværke og udveksle idéer og erfaringer mellem europæiske kolleger og for helt konkret at møde mulige partnere til et fremtidigt samarbejde om et strategisk partnerskab.

Seminaret vil bestå af både informationsoplæg og workshops. Forventningen er, at deltagerne efter seminaret vil være klædt på til at udforme en projektansøgning - i samarbejde med partnerne - til Erasmus+ programmet.

Program

Detaljeret program for seminaret samt henvisning til seminarhjemmeside beskrives her på siden snarest muligt.

Det vil være muligt at deltage i et besøg på en svensk førskole dagen før seminaret, det vil sige 31. januar 2018.

Tilmelding         

Styrelsen for Forskning og Uddannelse har to pladser til deltagere fra danske institutioner og organisationer. For at komme i betragtning, skal du udfylde nedenstående ansøgningsskema. 

TILMELDINGSFRISTEN ER OVERSKREDET.

Ansøgningsfristen er den 10. januar 2018.

Du vil hurtigst muligt efter ansøgningsfristens udløb få besked, om du har fået en plads ved seminaret.

Alle udgifter til rejse og ophold dækkes af Erasmus+ programmet.

Handlinger tilknyttet webside

Senest opdateret 10. november 2021