Gå til indhold

Studiebesøg om inklusion for frivilligorganisationer

Kom med på et kombineret studiebesøg og kontaktseminar, hvor I både kan møde nye partnere samt få inspiration til inklusionsprojekter. Ansøg senest den 16. september 2018.
  • Tid og sted
  • Hvornår 29. november 2018 til 01. december 2018
  • Hvor Kokkola, Finland

Målgruppe

Studiebesøget henvender sig til ungdomsarbejdere og frivilligorganisationer, som arbejder med unge med færre muligheder gennem frivilligprojekter og det tidligere EVS. Bemærk, at ansøgere fra modtagerorganisationer prioriteres over ansøgere fra sendeorganisationer.

Formål

Studiebesøget har fokus på hvordan frivilligaktiviteter kan bidrage til, at inaktive unge med færre muligheder, de såkaldte NEETs (Not in Employment, Education or Training), kommer i gang med uddannelse eller arbejde. Deltagerne får kendskab til inklusionsprojekter via den finske organisation Villa Elba, og der vil være mulighed for at møde nye partnere med henblik på at etablere et længerevarende samarbejde om frivilligprojekter.

Tilmelding

For at komme i betragtning som deltager skal du udfylde det online ansøgningsskema på SALTO-YOUTH's hjemmeside. Rejseudgifter til studiebesøget (op til 500 euro) dækkes af Styrelsen for Forskning og Uddannelse. Alle andre udgifter i forbindelse med studiebesøget dækkes af arrangørerne, som er Norges og Finlands nationale agenturer for Erasmus+. Studiebesøget foregår på engelsk.

Der er ansøgningsfrist den 16. september 2018.

     

    Handlinger tilknyttet webside

    Senest opdateret 20. juli 2018

    Afsendere