Gå til indhold

Træningskursus for mentorer i Erasmus+ Ungdom

Er du ungdomsarbejder eller -leder, og ønsker du at give din viden og ekspertise videre til andre? Så tag med til Estland, hvor du kan blive klædt på til at varetage en mentorrolle i forbindelse med projekter i Erasmus+ Ungdom.
  • Tid og sted
  • Hvornår 03. december 2018 til 07. december 2018
  • Hvor Tallinn, Estland

Målgruppe

Træningskurset henvender sig til ungdomsarbejdere og -ledere, som har erfaring med Erasmus+ Ungdom, og som har lyst til at dele deres viden og oplevelser ved at hjælpe andre potentielle ansøgere med at udvikle projektidéer. Som deltager skal du minimum være fyldt 18 år, have erfaring med mobilitetsprojekter i Erasmus+ Ungdom og have lyst til at indgå i eventuelle opfølgningsaktiviteter efter kurset.

Formål

Træningskursets formål er at oplære og understøtte nationale teams af mentorer, som de enkelte nationale agenturer potentielt kan samarbejde med. Kurset vil også fokusere på forskellene mellem aktionerne 'mobilitetsprojekter', 'strategiske partnerskaber' og 'ungdomsmøder'. 

Tilmelding

For at komme i betragtning som deltager skal du udfylde det online ansøgningsskema på SALTO-YOUTH's hjemmeside. Rejseudgifter til træningskurset (op til 500 euro) dækkes af Styrelsen for Forskning og Uddannelse, og alle andre udgifter forbundet med træningskurset dækkes af arrangøren, som er Estlands nationale agentur for Erasmus+. Træningskurset foregår på engelsk.

Ansøg senest 30. september 2018.

Handlinger tilknyttet webside

Senest opdateret 14. september 2018

Afsendere