Gå til indhold

Træningskursus for ungdomsarbejdere om unge flygtninge

Ønsker I inspiration til at inkludere unge flygtninge i jeres ungdomsarbejde? Så søg om at komme med på dette todelte træningskursus inden den 9. august 2018.
  • Tid og sted
  • Hvornår 01. oktober 2018 til 07. februar 2019
  • Hvor Grækenland

Målgruppe

Træningskurset henvender sig til ungdomsarbejdere, som er involverede i inklusion og integration af unge flygtninge, og som har mulighed for at deltage i begge dele af kurset hhv. den 1.-8. oktober 2018 og den 2.-7. februar 2019. Det forventes også, at deltagerne afsætter tid til forberedelse før begge dele af kurset.

Formål

Træningskurset består af to dele. 

Første del afholdes den 1.-8. oktober 2018. Her vil deltagerne blandt andet stifte bekendtskab med forskellige praksisser inden for integration af unge flygtninge via studiebesøg. Deltagerne vil også få viden om og værktøjer til, hvordan man som ungdomsarbejder kan håndtere emner som traumer, mentalt helbred, interkulturel dialog og tværsektorielt samarbejde. Efter første del kan deltagerne implementere eller afprøve nogle af værktøjerne i deres respektive lande. 

Anden del afholdes den 2.-7. februar 2019. Her får deltagerne mulighed for at reflektere over deres implementering eller afprøvning af værktøjerne samt for at få feedback. Der vil også være mulighed for at opbygge et netværk med de andre deltagere.

Tilmelding

For at komme i betragtning som deltager skal du udfylde det online ansøgningsskema på SALTO-YOUTH's hjemmeside. Rejseudgifter til studiebesøget (op til 500 euro) dækkes af Styrelsen for Forskning og Uddannelse. Alle andre udgifter i forbindelse med studiebesøget dækkes af arrangørerne, Grækenlands og Italiens nationale agenturer for Erasmus+ samt SALTO Inclusion and Diversity Research Centre. Træningskurset foregår på engelsk.

Der er ansøgningsfrist den 9. august 2018.

Handlinger tilknyttet webside

Senest opdateret 05. december 2022

Afsendere