Gå til indhold

Træningskursus om kvalitet i frivilligprojekter

Er I sende- eller modtagerorganisation for frivillige? Så deltag i træningskurset 'SOHO' den 21.-25. november 2018, og få inspiration til at forbedre kvaliteten i jeres projekter.
  • Tid og sted
  • Hvornår 21. november 2018 til 25. november 2018
  • Hvor Luxembourg

Målgruppe

Træningskurset henvender sig til ungdomsarbejdere, som er tilknyttet en sende- eller modtagerorganisation for frivillige, og som har en understøttende eller koordinerende rolle i organisationen som f.eks. mentorer. Deltagerne skal have erfaring med EVS/frivilligaktiviteter ved enten at være i gang med at sende/modtage en frivillig eller allerede at have gjort det.

Formål

Som deltager lærer du mere om, hvilke aspekter der kan øge kvaliteten i frivilligprojekter og i internationalt samarbejde. Der vil også være mulighed for at reflektere over roller, ansvarsområder og udfordringer i frivilligprojekter, og du får viden om, hvordan Youthpass kan implementeres. Desuden bliver du som deltager informeret om EU's nye initiativ på frivilligområdet: Det Europæiske Solidaritetskorps.

Tilmelding

For at komme i betragtning som deltager skal du udfylde det online ansøgningsskema på SALTO-YOUTH's hjemmeside.

Rejseudgifter til træningskurset (op til 500 euro) dækkes af Styrelsen for Forskning og Uddannelse, og alle andre udgifter forbundet med træningskurset dækkes af arrangøren, som er Luxembourgs nationale agentur for Erasmus+. Træningskurset foregår på engelsk.

Der er ansøgningsfrist den 30. september 2018.

Handlinger tilknyttet webside

Senest opdateret 20. juli 2018

Afsendere