Gå til indhold
Du er her: Forside Uddannelse Tilskud til udveksling og internationale projekter Deltag i arrangementer 2019 Fællesnordisk workshop – få succes med Erasmus+ projekter

Fællesnordisk workshop – få succes med Erasmus+ projekter

Vil I vide mere om Erasmus+ programmets muligheder og have konkrete strategiske værktøjer til internationalt uddannelsessamarbejde? Tilmeld jer den fællesnordiske workshop for videregående uddannelsesinstitutione den 21. til 22. oktober 2019.
Kontakt
Anne Mygind Brodersen
Områdeleder
Tlf.: +45 72 31 88 62
Email: ambr@ufm.dk
Lisbet Crone Markussen
Specialkonsulent
Tlf.: +45 72 31 85 56
Email: lcm@ufm.dk

Tid og sted

21. oktober 2019 til 22. oktober 2019
Stockholm, Sverige

Tag med til Stockholm den 21. til 22. oktober 2019 og hør mere om, hvordan jeres institution kan styrkes gennem Erasmus+ Capacity Building in Higher Education og Erasmus Mundus Joint Master Degrees.

Fællesnordisk workshop om Erasmus+

Du vil få mulighed for at netværke med eksperter og kolleger fra videregående uddannelsesinstitutioner i de nordiske lande, som har erfaring med og interesse for samarbejdsprojekter mellem Europa og andre dele af verden. Når du tager hjem, vil du både have fået en bedre forståelse for Erasmus+ programmets muligheder og konkrete strategiske værktøjer til at designe og implementere projekter, der virker.

 

Praktisk

Arrangementet er gratis, men deltagerne dækker selv udgifterne til transport og hotelophold. Vi anbefaler, at du undersøger, om din institution har Erasmus+ staff training-stipendier, som kan bidrage til at dække rejse og ophold.

Styrelsen for Forskning og Uddannelse samarbejder med Universitets- och högskolerådet, Finnish National Agency for Education, Rannís (The Icelandic Centre for Research) og Diku (Direktoratet for internasjonalisering og kvalitetsutvikling i høyere utdanning) om workshoppen.

Vi ser frem til at se jer i Stockholm!

Senest opdateret 25. juni 2019