Gå til indhold
Du er her: Forside Uddannelse Tilskud til udveksling og internationale projekter Deltag i arrangementer 2019 International vejledning - International Mobilitet og Livslang Læring

International vejledning - International Mobilitet og Livslang Læring

Det norske Erasmus+ kontor inviterer til seminar om den internationale dimension i vejledningen med fokus på, hvordan du kan inkorporere vejledning om international mobilitet i dit daglige virke.
Kontakt
Mads Madsen Henriksen
Fuldmægtig
Tlf.: +45 72 31 88 99
Email: mmh@ufm.dk

Tid og sted

09. maj 2019 kl. 17:00 til 11. maj 2019 kl. 13:00
Bergen, Norge.

Målgruppe

Seminaret “Guidance for Lifelong Learning Mobility – standards, Methods and Outcomes” henvender sig til vejledere, ledere, undervisere, forskere og andre professionelle, som har en interesse for den internationale dimension i vejledning. Seminaret handler blandt andet om, hvorfor det er vigtigt at vejlede om international mobilitet, og hvordan du kan forbedre vejledningen om international mobilitet i uddannelsesforløb.

Formål

Formålet med seminaret er at styrke deltagernes viden om den internationale dimension af vejledning, og hvorfor international mobilitet er vigtig i uddannelsesforløb. Du vil modtage konkrete værktøjer til at promovere mulighederne for international mobilitet. Under seminaret vil du sammen med de andre deltagere udarbejde en model for, hvordan du kan inkorporere vejledning om international mobilitet i dit daglige virke. På seminaret vil du få mulighed for at styrke dit netværk og hente inspiration til fremtidige europæiske projekter.


Praktisk

Styrelsen for Forskning og Uddannelse har mulighed for at sende op til to deltagere til seminaret. For at komme i betragtning skal du udfylde nedenstående ansøgningsskema, hvor du kort begrunder din motivation for at deltage.


Deltagelse i seminaret kræver, at man udarbejder en forberedende opgave, som er lavet af arrangøren Norwegian Agency for International Cooperation and Quality Enhancement in Higher Education. Arbejdsbelastningen er to timer, og opgaven skal laves i perioden 18. marts til 22. marts.


Udgifter til rejse og ophold dækkes af Erasmus+ programmet.


Ansøgningsfrist: 12. marts 2019

Senest opdateret 26. februar 2019