Gå til indhold
Du er her: Forside Uddannelse Tilskud til udveksling og internationale projekter Deltag i arrangementer 2019 København: Informationsmøde om Erasmus+ mobilitet inden for erhvervsuddannelserne

København: Informationsmøde om Erasmus+ mobilitet inden for erhvervsuddannelserne

Styrelsen for Forskning og Uddannelse inviterer til informationsmøde i København om EU´s uddannelsesprogrammer Erasmus+ Key Action 1 - om mobilitet i erhvervsuddannelserne.
Kontakt
Daniel Wilhelmsen
Fuldmægtig
Tlf.: +45 72 31 84 02
Email: daw@ufm.dk
Lars Møller Bentsen
International rådgiver
Tlf.: +45 72 31 89 26
Email: LMB@ufm.dk

Tid og sted

12. december 2019 fra kl. 09:30 til 15:00
NEXT Uddannelse, Carl Jacobsensvej 25, 2500 Valby

Målgruppe

Informationsmødet henvender sig til dig, der ønsker at vide mere om mulighederne for at arbejde med europæisk mobilitet for elever, undervisere, vejledere og uddannelsesansvarlige i erhvervsuddannelserne.

Indhold

På informationsmødet kan du høre, hvordan din institution kan søge om tilskud til mobilitetsprojekter for elever, undervisere, vejledere og uddannelsesansvarlige ved ansøgningsfristen for Erasmus+ KA1 primo februar 2020. Der vil på mødet dels være gennemgang af Erasmus+ rammeprogrammet og europæiske dokumenter generelt samt konkrete råd og vejleding omkring det at skrive en ansøgning til KA1.

Ansøgningsskema til ansøgningsrunden 2020 for KA1 – mobilitet forventes at ligge klar fra Kommissionen i midten af november. Der vil være link til skemaerne på Styrelsens hjemmeside, når de er klar.

Senest opdateret 16. juni 2020