Gå til indhold
Du er her: Forside Uddannelse Tilskud til udveksling og internationale projekter Deltag i arrangementer 2019 København: Informationsmøde om Erasmus+ Strategiske Partnerskaber 2020 og Nordplus projekter 2020 inden for videregående uddannelser og erhvervsuddannelser

København: Informationsmøde om Erasmus+ Strategiske Partnerskaber 2020 og Nordplus projekter 2020 inden for videregående uddannelser og erhvervsuddannelser

Arbejder du med de videregående uddannelser eller med de erhvervsrettet grund- og efteruddannelser, og ønsker du at styrke den internationale dimension og det transnationale samarbejde på din institution eller i din organisation? Så kom med til informationsmøde.
Kontakt
Anne Mygind Brodersen
Områdeleder
Tlf.: +45 72 31 88 62
Email: ambr@ufm.dk
Jannie Henneberg Jørgensen
Fuldmægtig
Tlf.: +45 72 31 82 57
Email: jhjo@ufm.dk

Tid og sted

03. december 2019 fra kl. 10:00 til 12:00
Next Uddannelse København
Carl Jacobsens Vej 25
Lokale: Auditoriet
2500 Valby

Målgruppe

Styrelsen for Forskning og Uddannelse inviterer til informationsmøde om Erasmus+ strategiske partnerskaber inden for Europa-Kommissionens tilskudsprogram, Erasmus+ og inden for Nordplus Horisontal og Nordplus Videregående.

Informationsmødet er primært målrettet dig, som ikke kender meget til Erasmus+-programmet og Nordplus-programmet og som gerne vil i gang med internationalt samarbejde i erhvervsuddannelsessektoren og/eller i sektoren for videregående uddannelser. 

Mere specifikt er informationsmødet målrettet chefer, ledere, projektledere og medarbejdere med

  • Ansvar for eller andel i strategisk udvikling
  • Ansvar for eller andel i udviklingsprojekter på institutionen eller udviklingsinitiativer i samarbejde med eksterne parter
  • Ansvar for eller andel i institutionens internationale arbejde

Formål

På mødet vil du blive præsenteret for mulighederne og rammerne i et strategisk partnerskab, og du vil efter mødet have grundlaget for at gå videre med en ansøgning til fristen i 2020. Du vil også blive klogere på, hvad et strategisk partnerskab kan indeholde af aktiviteter, samt hvordan disse kan omsættes til dit projekt og dermed bidrage til at styrke det internationale arbejde på din institution eller i din organisation.

Der er tilmeldingsfrist fredag den 15. november 2019.

Kort om Erasmus+

Erasmus+ er EU's uddannelsesprogram. Programmet uddelte 35,6 millioner euro i 2019 til projekter mellem institutioner og organisationer i Danmark og de europæiske lande. Programmet giver mulighed for eksempelvis at sende lærere eller andre medarbejdere på efteruddannelse i udlandet eller lave udviklingsprojekter og udvekslinger – herunder elevmobilitet – med andre institutioner i Europa, mens programmet også åbner op for projekter og samarbejde på tværs af uddannelsessektorer og med andre organisationstyper.

Kort om Nordplus

Nordplus er Nordisk Ministerråds tilskudsprogram. Nordplus dækker de nordiske og baltiske lande, og det er muligt at søge om tilskud til netværk, projekter og mobilitet for både lærere eller pædagogisk personale og elever. Målet er at styrke og udvikle samarbejdet samt danne netværk mellem institutioner i de deltagende lande, mens der også er fokus på de nordiske sprog.

Senest opdateret 07. oktober 2019