Gå til indhold
Du er her: Forside Uddannelse Tilskud til udveksling og internationale projekter Deltag i arrangementer 2019 Kolding: Informationsmøde om Erasmus+ mobilitet inden for erhvervsuddannelserne

Kolding: Informationsmøde om Erasmus+ mobilitet inden for erhvervsuddannelserne

Styrelsen for Forskning og Uddannelse inviterer til informationsmøde i Kolding om EU´s uddannelsesprogrammer Erasmus+ Key Action 1 - om mobilitet i erhvervsuddannelserne.
Kontakt
Daniel Wilhelmsen
Fuldmægtig
Tlf.: +45 72 31 84 02
Email: daw@ufm.dk
Lars Møller Bentsen
International rådgiver
Tlf.: +45 72 31 89 26
Email: LMB@ufm.dk

Tid og sted

28. november 2019 fra kl. 09:30 til 15:00
HANSENBERG, Vranderupvej 90, 6000 Kolding

Målgruppe 

Informationsmødet henvender sig til dig, der ønsker at vide mere om mulighederne for at arbejde med europæisk mobilitet for elever, undervisere, vejledere og uddannelsesansvarlige i erhvervsuddannelserne.

Indhold

På informationsmødet kan du høre, hvordan din institution kan søge om tilskud til mobilitetsprojekter for elever, undervisere, vejledere og uddannelsesansvarlige ved ansøgningsfristen for Erasmus+ KA1 primo februar 2020. Der vil på mødet dels være gennemgang af Erasmus+ rammeprogrammet og europæiske dokumenter generelt samt konkrete råd og vejleding omkring det at skrive en ansøgning til KA1.

Ansøgningsskema til ansøgningsrunden 2020 for KA1 – mobilitet forventes at ligge klar fra Kommissionen i midten af november. Der vil være link til skemaerne på Styrelsens hjemmeside, når de er klar.

Senest opdateret 09. oktober 2019