Gå til indhold
Du er her: Forside Uddannelse Tilskud til udveksling og internationale projekter Deltag i arrangementer 2019 Kontaktseminar – Find nye partnere og ideer til dit næste Erasmus+ mobilitetsprojekt

Kontaktseminar – Find nye partnere og ideer til dit næste Erasmus+ mobilitetsprojekt

Det tyske Erasmus+ kontor for erhvervsuddannelser holder kontaktseminar, hvor du har mulighed for at møde nye europæiske partnere og tage gode ideer med hjem til dit næste Erasmus+ mobilitetsprojekt.
Kontakt
Mads Madsen Henriksen
Fuldmægtig
Tlf.: +45 72 31 88 99
Email: mmh@ufm.dk

Tid og sted

27. maj 2019 kl. 17:00 til 29. maj 2019 kl. 12:00
Berlin, Tyskland

Målgruppe

Seminaret henvender sig til aktører inden for erhvervsuddannelsessektoren, der ønsker nye partnerskaber og et friskt blik på igangværende mobilitetsprojekter eller idé- og konceptudvikling til nye i rammen af Erasmus+. Institutioner og professionelle uden Erasmus+ erfaring er også velkomne.

Formål

Seminaret har til formål at opbygge nye og kreative former for samarbejde mellem aktører inden for erhvervsuddannelsessektoren. Der vil være fokus på at hjælpe potentielle ansøgere med at finde relevante partnere, bidrage med nyt indhold til igangværende projekter og udvikle strategier for tiltrækning af nye Erasmus+ brugere. Programmet for seminaret veksler mellem forskellige aktiviteter, hvor deltagerne skal udveksle konkrete idéer, der kan danne ramme om fremtidige projekter.

Praktisk

Styrelsen for Forskning og Uddannelse har mulighed for at sende op til ti deltagere til seminaret. For at komme i betragtning skal du udfylde nedenstående ansøgningsskema, hvor du kort begrunder din motivation for at deltage.

Det endelige program er ikke fastlagt endnu.

Udgifter til rejse og ophold dækkes af Erasmus+ programmet.

Ansøgningsfrist: 7. april 2019

 

 

Senest opdateret 26. februar 2019