Gå til indhold
Du er her: Forside Uddannelse Tilskud til udveksling og internationale projekter Deltag i arrangementer 2019 Kontaktseminar: Uddannelse gennem hele livet

Kontaktseminar: Uddannelse gennem hele livet

Det tjekkiske Erasmus+ kontor inviterer til seminar om at imødekomme og støtte voksnes og ældres behov for læring. Seminaret finder sted den 18. til 20. september 2019. Ansøgningsfristen er den 24. maj.
Kontakt
Lisbet Crone Markussen
Specialkonsulent
Tlf.: +45 72 31 85 56
Email: lcm@ufm.dk

Tid og sted

18. september 2019 kl. 18:00 til 20. september 2019 kl. 13:00
Prag, Tjekkiet

skole13.jpg

Målgruppe

Seminaret henvender sig til professionelle, der beskæftiger sig med efter- og videreuddannelse af voksne i følgende sektorer:

  • Erasmus+ Voksen: Almen voksenuddannelse og folkeoplysning
  • Erasmus+ Videregående: Videregående uddannelser

Formål

Antallet af voksne og ældre personer, der vil lære og have ny viden hele livet igennem er voksende. Det kræver nye pædagogiske tiltag. Formålet med seminaret er, at deltagerne fra sektorerne skal udveksle viden, udvikle og bidrage til nye pædagogiske koncepter, som kan imødekomme det nye behov for læring. Deltagerne får mulighed for at møde andre brugere, der er med til at støtte livslang læring med henblik på at udvikle nye strategiske partnerskabs- og mobilitetsprojekter.

Praktisk

Styrelsen for Forskning og Uddannelse har mulighed for at sende op til to deltagere til seminaret. For at komme i betragtning skal du udfylde nedenstående ansøgningsskema, hvor du kort begrunder din motivation for at deltage.

Udgifter til rejse og ophold dækkes af Erasmus+ programmet.

Ansøgningfrist: 24. maj 2019

Senest opdateret 05. august 2020