Gå til indhold
Du er her: Forside Uddannelse Tilskud til udveksling og internationale projekter Deltag i arrangementer 2019 Kontaktseminar om kreativ kunst som vej til inklusion

Kontaktseminar om kreativ kunst som vej til inklusion

Beskæftiger du dig med børn i alderen 6-16 år i skolesektoren? Og er du interesseret i at etablere projektsamarbejde med dine europæiske kollegaer? Kom med til kontaktseminar under temaet ”Kreativ Kunst som Vej Til Inklusion” og mød andre med samme interesser.
Kontakt
Alexander Theis Kjærby Andersen
Fuldmægtig
Tlf.: +45 72 31 89 05
Email: atka@ufm.dk

Tid og sted

10. oktober 2019 til 13. oktober 2019
Düsseldorf, Tyskland

Målgruppe 

Kontaktseminaret henvender sig til lærere, ledere og andre medarbejdere i skolesektoren, der interesserer sig for kreativ kunst og læring som et middel til inklusion af elever med forskellig baggrund og kompetencer. Kontaktseminaret giver derudover deltagere mulighed for at dele viden om emnet og finde partnerskoler til fremtidige skoleudvekslingspartnerskaber. Seminaret  indeholder også workshops med information om finansieringsmuligheder i Ersamus+ og om eTwinning, som er en kommunikationsplatform til netværk og projektarbejde.


Formål

Formålet med kontaktseminaret er at udveksle viden og erfaring med europæiske kollegaer. Derudover er formålet med seminaret at skabe rammerne for et muligt match mellem fremtidige skoleudvekslingspartnerskaber, der eventuelt kan arbejde videre med de ideer om kreativ kunst og læring som vej til inklusion, som deltagerne er nået frem til på seminaret.


Tilmelding

For at komme med skal du udfylde et ansøgningsskema, hvor du kort begrunder din motivation for at deltage.

Ansøgning skal ske via nedenstående link:

Søg senest den 15. juni 2019 

Styrelsen for Forskning og Uddannelse dækker rejseudgifter på op til €500.

Det tyske Erasmus+ kontor dækker omkostningerne i forbindelse med opholdet og studieturen.

Senest opdateret 12. juni 2019