Gå til indhold
Du er her: Forside Uddannelse Tilskud til udveksling og internationale projekter Deltag i arrangementer 2019 Kontaktseminar om mulighederne i skoleudvekslingspartnerskaber

Kontaktseminar om mulighederne i skoleudvekslingspartnerskaber

Vil du lære mere om skoleudvekslingspartnerskaber? Og vil du have hjælp til at skrive en god ansøgning? Tag med til kontaktseminar i Belgien og bliv inspireret til dit næste projekt. Seminaret finder sted den 20. til 23. oktober 2019. Ansøgningsfristen er den 2. september 2019.
Kontakt
Alexander Theis Kjærby Andersen
Fuldmægtig
Tlf.: +45 72 31 89 05
Email: atka@ufm.dk

Tid og sted

20. oktober 2019 til 23. oktober 2019
Antwerpen, Belgien

Målgruppe

Kontaktseminaret henvender sig til repræsentanter for indskolingen og mellemtrinnet, som arbejder med børn i alderen 3-12 år. Kontaktseminaret er både for deltagere, der har mindre erfaring med Erasmus+ og mere erfarne deltagere, som ønsker at blive klogere på skoleudvekslingspartnerskabsprogrammet. Deltagere med et ønske eller planer om at indgå i et skoleudvekslingspartnerskab (KA229) vil blive prioriteret.

Formål

Kontaktseminarets formål er at oplyse om og aktivere deltagere til at indgå i skoleudvekslingspartnerskaber. Seminaret vil blandt andet bistå deltagere i at udvikle gode projektforslag, skrive ansøgninger af god kvalitet og finde nye partnere. Seminaret er en god mulighed for at møde potentielle partnere og få et europæisk netværk samt dele erfaringer og blive inspireret til dit projekt.

Tilmelding

For at komme med skal du udfylde et ansøgningsskema, hvor du kort begrunder din motivation for at deltage.

Ansøgning skal ske via nedenstående link:

Søg senest den 2. september 2019 kl. 12.00

Styrelsen for Forskning og Uddannelse dækker rejseudgifter på op til €500.

Det belgiske Erasmus+ kontor dækker omkostningerne i forbindelse med opholdet og seminaret.

Senest opdateret 25. juni 2019