Gå til indhold

Kontaktseminar om vejledning af voksne på arbejdsmarkedet

Er du fra voksenlæringssektoren, og er du interesseret i vejledning af udsatte voksne på arbejdsmarkedet? Det hollandske Erasmus+ kontor inviterer interessenter og medarbejdere fra voksenlæringssektoren samt arbejdsmarkedet til at udforske emnet og fremme europæisk samarbejde på området.
  • Tid og sted
  • Hvornår 06. oktober 2019 til 08. oktober 2019
  • Hvor Hertogenbosch, Holland

Målgruppe

Seminaret henvender sig til potentielle ansøgere og andre interessenter, der beskæftiger sig inden for temaet ”vejledning til arbejdsmarkedet”, fra f.eks. organisationer, kommuner, offentlige arbejdsformidlinger eller lignende. Seminaret har særligt fokus på unge voksne, der hverken er i beskæftigelse eller under uddannelse, voksne, der er let udviklingshæmmede samt voksne, der mangler basale færdigheder.

Formål

Formålet med kontaktseminaret er at styrke vejledningstilbud til arbejdsmarkedet samt at fremme samarbejde mellem europæiske organisationer, der beskæftiger sig med arbejdsmarkedsvejledning for udsatte voksne. Seminaret giver deltagerne mulighed for at udvide deres europæiske netværk og vil i den forbindelse oplyse deltagere om mulighederne for international samarbejde om temaet. I seminarets program vil der derudover også indgå et kulturelt indslag med rundtur i byen Hertogenbosch.

Tilmelding

For at komme med skal du udfylde et ansøgningsskema, hvor du kort begrunder din motivation for at deltage.

Ansøgning skal ske via nedenstående link:

Søg senest den 27. juni 2019 kl. 12.00.

Styrelsen for Forskning og Uddannelse dækker rejseudgifter på op til €500.

Det hollandske Erasmus+ kontor dækker omkostningerne i forbindelse med opholdet og seminaret.

Kontakt

Alexander Theis Kjærby Andersen
Fuldmægtig
Tlf.: +45 72 31 89 05
Email: atka@ufm.dk

Handlinger tilknyttet webside

Senest opdateret 12. juni 2019

Afsendere