Gå til indhold
Du er her: Forside Uddannelse Tilskud til udveksling og internationale projekter Deltag i arrangementer 2019 Offentlige biblioteker og deres rolle i integrations/inklusionsarbejde

Offentlige biblioteker og deres rolle i integrations/inklusionsarbejde

Det norske Erasmus+ kontor arrangerer kurset "Public libraries and their roles and work in integration/inclusion", hvor du kan lære om bibliotekets rolle som folkeoplyser. Kurset er særligt rettet mod bibliotekarer.
Kontakt
Alexander Theis Kjærby Andersen
Fuldmægtig
Tlf.: +45 72 31 89 05
Email: atka@ufm.dk

Tid og sted

05. maj 2019 til 08. maj 2019
Bergen, Norge

Målgruppe

Den primære målgruppe er bibliotekarer og handler om integration og folkeoplysning. Seminaret er særlig rettet mod bibliotekarer, der er villige til at lære og dele praksis for, hvordan offentlige biblioteker kan bruges som en integrationsarena.

Kurset retter sig mod medarbejdere inden for Erasmus+ Voksen-sektoren (Almen voksenuddannelse og folkeoplysning). Det er et krav, at du er bibliotekar.

Formål

Formålet med kurset er at dele praksis for, hvordan offentlige biblioteker kan bruges som integrationsarena. Kurset vil blandt andet bestå af ekskursioner til forskellige biblioteker i Bergen og omegn. Endvidere vil den internationale dimension og mulighed for offentlige biblioteker blive belyst. Der er rig mulighed for at lære noget nyt og blive inspireret af sine kollegaer på tværs af grænserne.

Ansøgningsfristen er den 7. marts 2019 kl. 12:00.

Program

  • Søndag den 5. maj 2019 - Ankomst om eftermiddagen/aftenen
  • Mandag den 6. maj 2019 - Foredrag og ekskursion
  • Tirsdag den 7. maj 2019 - Ekskursion og netværke
  • Onsdag den 8. maj 2019 - Praksisdeling og fremtidsperspektiv. Afgang fra kl. 13:15

 

Tilmelding         

Styrelsen for Forskning og Uddannelse har én plads til deltagere fra danske institutioner og organisationer. For at komme i betragtning skal du udfylde ansøgningsskemaet:

Alle vil kort herefter få besked, om de har fået en plads ved seminaret.

Følg os på LinkedIn

Alle udgifter til rejse og ophold dækkes af Erasmus+ programmet.

 

Senest opdateret 20. juli 2020