Gå til indhold
Du er her: Forside Uddannelse Tilskud til udveksling og internationale projekter Deltag i arrangementer 2019 Onlinekursus for ungdomsorganisationer om Erasmus+ Virtual Exchange

Onlinekursus for ungdomsorganisationer om Erasmus+ Virtual Exchange

Erasmus+ Virtual Exchange er et virtuelt mødested for bl.a. unge og ungdomsarbejdere, som komplementerer traditionel fysisk mobilitet. Lær om, hvordan I kan bruge det i jeres organisation. Søg senest den 11. oktober 2019.

Tid og sted

04. november 2019 til 13. december 2019
Online

Målgruppe

Onlinekurset 'Erasmus+ Virtual Exchange for Youth Organisations' henvender sig til ungdomsarbejdere over 18 år uden forudgående kendskab til Erasmus+ Virtual Exchange. Onlinekurset er især relevant for organisationer, som ønsker at supplere fysiske møder med gratis, onlinebaserede møder.

Formål

Formålet med onlinekurset er at introducere deltagerne til, hvordan de kan udvikle virtuelle udvekslingsprojekter samt hvordan virtuel udveksling kan implementeres som en del af traditionelle projekter inden for Erasmus+ Ungdom. Kurset varer 10-12 timer fordelt over seks uger og foregår via videosessioner på læringsplatformen Moodle.

Tilmelding

For at komme i betragtning som deltager skal du udfylde et online ansøgningsskema på SALTO-YOUTH's hjemmeside. Kurset finansieres af Europa-Kommissionen og deltagelse er gratis.

Senest opdateret 05. august 2019