Gå til indhold
Du er her: Forside Uddannelse Tilskud til udveksling og internationale projekter Deltag i arrangementer 2019 Opfølgende kursus for sproglærere: Sprogudveksling og opbygning af god praksis

Opfølgende kursus for sproglærere: Sprogudveksling og opbygning af god praksis

Det irske Erasmus+ kontor inviterer til kurset "The Language Exchange II: Building Good Practice in Pupil and Teacher European Language Exchange projects". Kurset finder sted den 13. til 15. januar 2020. Ansøgningsfrist den 2. december 2019.
Kontakt
Alexander Theis Kjærby Andersen
Fuldmægtig
Tlf.: +45 72 31 89 05
Email: atka@ufm.dk

Tid og sted

13. januar 2020 til 15. januar 2020
Dublin, Irland

Målgruppe

Den primære målgruppe for kurset er nye brugere af Erasmus+ inden for skolesektoren - herunder KA101 projekter (efteruddannelse i Europa) eller KA229 projekter (skoleudvekslingspartnerskaber). Kurset retter sig især mod skoler, der tidligere har været aktive i andre europæiske/internationale programmer, eksempelvis eTwinning, Den Europæiske Sprogdag eller lignende. Målgruppen er sproglærere og andre, som er interesserede i at bruge Erasmus+ til at understøtte undervisningen på mellemtrinnet og i overbygningen (elever svarende til alderstrin på 12-18 år).

Formål

Seminaret er en opfølgning til et tidligere seminar, som blev afholdt i Irland i januar 2019: 'The Language Exchange- Building Good Practice in Pupil and Teacher European Language Exchange projects'. Kurset bygger på erfaringerne fra det tidligere kursus, men det er ikke en betingelse af have deltaget ved dette. Kurset indeholder bl.a. besøg hos skoler, der er aktive i Erasmus+ projekter, for at vise, hvordan deres projekter bliver udført, og hvilken indvirkning disse har. Formålet er at udbrede best practice og inspirere nye brugere i Erasmus+. Kurset vil lægge vægt på, hvordan Erasmus+ kan understøtte post-primær sprogundervisning- og læring, og hvordan dette er relateret til national og europæisk sprogpolitik.

Tilmelding

For at komme med skal du udfylde et ansøgningsskema, hvor du kort begrunder din motivation for at deltage.

Ansøgning skal ske via nedenstående link:

Søg senest den 2. december 2019 kl 12.00.

Styrelsen for Forskning og Uddannelse dækker rejseudgifter på op til €500.

Det irske Erasmus+ kontor dækker omkostningerne i forbindelse med opholdet.

Senest opdateret 13. august 2019