Gå til indhold
Du er her: Forside Uddannelse Tilskud til udveksling og internationale projekter Deltag i arrangementer 2019 Professionalisering af lærere og personale i skolesektoren

Professionalisering af lærere og personale i skolesektoren

Det norske Erasmus+ kontor inviterer til seminar om øget fokus på ICT (Information and Communication Technology) i dagtilbud og folkeskoler og brugen af denne blandt de yngste elever i uddannelse.
Kontakt
Alexander Theis Kjærby Andersen
Fuldmægtig
Tlf.: +45 72 31 89 05
Email: atka@ufm.dk

Tid og sted

30. september 2019 til 03. oktober 2019
Bergen, Norge

Målgruppe

Seminaret henvender sig til Erasmus+ lærere, ledere og andre, der arbejder inden for skolesektoren (dagtilbud eller grundskole), der underviser elever i alderen 1-9 år.

Formål

Seminaret har til formål at give en forståelse af det norske uddannelsessystem med fokus på brugen af ICT blandt de yngste i skolesektoren. Deltagerne kan ligeledes inspirere hinanden og give nye idéer til forbedring af arbejdet med ICT. Udover at give deltagerne mulighed for faglig udvikling, er der også mulighed for at dele erfaringer og skabe netværk på tværs af europæiske landegrænser.

Deltagerne kan få viden og redskaber til en større forståelse af, hvad Erasmus+ er, og hvordan programmet kan understøtte teknologi og undervisning. Ligeledes kan der udveksles erfaringer i forhold til gennemførte europæiske mobilitetsprojekter med henblik på at inspirere hinanden og danne netværk til fremtidige projekter.

Praktisk

Styrelsen for Forskning og Uddannelse har mulighed for at sende én deltager til seminaret. Udgifter til rejse og ophold dækkes af Erasmus+ programmet. Seminaret finder sted i Bergen og foregår på engelsk.

For at komme i betragtning som deltager skal du udfylde nedenstående ansøgningsskema.

Ansøgningfrist

Der er ansøgningsfrist den 2. september 2019.

Senest opdateret 27. august 2019