Gå til indhold
Du er her: Forside Uddannelse Tilskud til udveksling og internationale projekter Deltag i arrangementer 2019 Projektledelse i mobilitetsprojekter EUD-sektoren

Projektledelse i mobilitetsprojekter EUD-sektoren

Det irske Erasmus+ kontor inviterer til seminar om projektledelse til gavn for koordinatiorer for KA1-projekter i EUD-sektoren.
Kontakt
Mads Madsen Henriksen
Fuldmægtig
Tlf.: +45 72 31 88 99
Email: mmh@ufm.dk

Tid og sted

21. oktober 2019 til 23. oktober 2019
Dublin, Irland

Målgruppe

Seminaret henvender sig til personer fra EUD-sektoren, som ønsker at udvide sin viden om europæisk projektstyring og som interesserer sig for at danne nye internationale samarbejder. Seminaret henvender sig både til nye såvel som erfarne koordinatorer.

Formål

Seminarets formål er at give deltagerne mulighed for at udveksle og dele egne praksis og oplevelser af projekter. Seminaret skal udvikle deltagernes forståelse for de projektledelsesfærdigheder, der kræves til styringen af KA1-projekter.

Deltagerne vil opnå viden og redskaber til at styrke de internationale aktiviteter udført i Erasmus+ projekterne. Seminaret giver mulighed for at erfaringsudveksle på internationalt plan med særlig fokus på kortlægning, projektledelse og kvaliteten af et internationalt projekt. Deltagerne bidraget til at fremme internationalt samarbejde mellem erhvervsuddannelsesinstitutioner, og seminaret er en god mulighed for at styrke sit europæiske netværk.

Praktisk

Styrelsen for Forskning og Uddannelse har mulighed for at sende op til to deltagere til seminaret.

Udgifter til rejse og ophold dækkes af Erasmus+ programmet. Seminaret finder sted i Dublin og foregår på engelsk. For at komme i betragtning som deltager skal du udfylde nedenstående ansøgningsskema.

Ansøgningsfrist

Der er ansøgningsfrist den 18. september 2019

Senest opdateret 19. november 2019