Gå til indhold
Du er her: Forside Uddannelse Tilskud til udveksling og internationale projekter Deltag i arrangementer 2019 Seminar om den sociale retfærdighed i vejledning af voksne

Seminar om den sociale retfærdighed i vejledning af voksne

Det finske Erasmus+ kontor inviterer interessenter til seminar om vejledning af minoriteter. Vil du styrke dine kompetencer i håndteringen af social retfærdighed gennem vejledning? Seminaret finder sted den 26. til 29. november 2019. Ansøgningsfristen er den 16. september 2019.
Kontakt
Alexander Theis Kjærby Andersen
Fuldmægtig
Tlf.: +45 72 31 89 05
Email: atka@ufm.dk

Tid og sted

26. november 2019 til 29. november 2019
Rovaniemi, Finland

Målgruppe

Seminaret henvender sig til deltagere, der er er involveret i vejledning og rådgivning af voksne, særligt deltagere, der arbejder med minoriteter, immigranter eller i indsatsen mod diskriminering.

Formål

Seminaret vil have fokus på vejledning af og rådgivning til minoriteter, herunder de etiske spændinger, der kan opstå i vejledningen, håndtering af racisme i vejledning, plads til mangfoldighed, målrettet vejledning, og den sociale retfærdighed i vejledning. Seminaret sigter mod at give deltagerne både teoretiske, metodologiske og praktiske værktøjer til at håndtere social retfærdighed.

Tilmelding

For at komme med skal du udfylde et ansøgningsskema, hvor du kort begrunder din motivation for at deltage.

Ansøgning skal ske via nedenstående link:

Søg senest den 16. september 2019 kl. 12.00.

Styrelsen for Forskning og Uddannelse dækker rejseudgifter på op til €500.

Det finske Erasmus+ kontor dækker omkostningerne i forbindelse med opholdet.

Senest opdateret 13. august 2019