Gå til indhold

Seminar om Det Europæiske Solidaritetskorps

Kom med til Bukarest den 12.-15. marts 2019 og vær med til at diskutere det kommende program for Det Europæiske Solidaritetskorps (2021-2027). Ansøg senest den 5. februar 2019.
  • Tid og sted
  • Hvornår 12. marts 2019 til 15. marts 2019
  • Hvor Bukarest, Rumænien

Målgruppe

Seminaret 'FuturESC' henvender sig til ungdomsarbejdere og -ledere, trænere, mentorer, beslutningstagere og ungdomsforskere, som har erfaring med det Det Europæiske Solidaritetskorps. Seminaret er åbent for i alt 150 deltagere. Som deltager skal du have lyst til at bidrage med inputs til, hvordan Det Europæiske Solidaritetskorps i programperioden 2021-2027 kan implementeres bedst muligt.

Formål

Deltagerne vil blive introduceret til de nye elementer i Solidaritetskorpset for den nye programperiode 2021-2027. Formålet med seminaret er desuden at give deltagerne mulighed for at diskutere styrkerne og svaghederne ved det nuværende Det Europæiske Solidaritetskorps, herunder at komme med forslag til forbedring og implementering i den nye programperiode.

Tilmelding

For at komme i betragtning som deltager skal du udfylde det online ansøgningsskema på SALTO-YOUTH's hjemmeside. Rejseudgifter til seminaret (op til 500 euro) dækkes af Styrelsen for Forskning og Uddannelse. Alle andre udgifter i forbindelse med seminaret dækkes af arrangøren, som er det rumænske nationale agentur for Erasmus+. Seminaret finder sted i Bukarest i Rumænien og foregår på engelsk.

Der er ansøgningsfrist den 5. februar 2019.

Handlinger tilknyttet webside

Senest opdateret 01. februar 2019

Afsendere

Det Europæiske Solidaritetskorps