Gå til indhold
Du er her: Forside Uddannelse Tilskud til udveksling og internationale projekter Deltag i arrangementer 2019 Seminar om elevers digitale færdigheder og eTwinning

Seminar om elevers digitale færdigheder og eTwinning

Er du interesseret i at styrke dine elevers digitale færdigheder? Du har nu mulighed for at deltage i et seminar, hvor fokus er børn og unges digitale færdigheder i den moderne teknologiske verden. Seminaret finder sted den 11. til 14. november 2019.
Kontakt
Alexander Theis Kjærby Andersen
Fuldmægtig
Tlf.: +45 72 31 89 05
Email: atka@ufm.dk

Tid og sted

11. november 2019 til 14. november 2019
Valletta, Malta

Målgruppe

Seminaret "eTwinning for smart digital learning" henvender sig til lærere og skoleledere, der ønsker at lære mere om elevers digitale færdigheder og være med til at udvikle projektideer og partnerskaber, der omfatter seminarets tema. Seminaret faciliterer udviklingen af projekter og partnerskaber gennem eTwinning, som er en platform, hvor medarbejdere i skolesektoren kan involvere sig i kommunikation, samarbejde og udveksling i hele Europa. 

Formål 

Seminarets formål er at udveksle viden og erfaringer om undervisning i digitale evner og færdigheder, der skal fremme børn og unges kyndige og kritiske anvendelse af internettet og digitale platforme. Derudover er formålet med seminaret at bidrage til udviklingen af nye partnerskaber og projekter inden for Erasmus+ strategiske partneskaber og i sidste ende øge skolernes deltagelse i eTwinning projekter med fokus på digital læring. 

Tilmelding

For at komme med skal du udfylde et ansøgningsskema, hvor du kort begrunder din motivation for at deltage.  

Ansøgning skal ske via nedenstående link:

Søg senest den 30. august 2019 kl. 12:00.

Styrelsen for Forskning og Uddannelse dækker rejseudgifter på op til €500.

Det maltesiske Erasmus+ kontor dækker omkostningerne i forbindelse med opholdet og seminaret. 

Senest opdateret 13. august 2019