Gå til indhold
Du er her: Forside Uddannelse Tilskud til udveksling og internationale projekter Deltag i arrangementer 2019 Seminar om ungdomsmøder og ungdomsdialogprojekter

Seminar om ungdomsmøder og ungdomsdialogprojekter

Har jeres ungdomsorganisation erfaring med at gennemføre ungdomsmøder? Så kom med til seminar i Polen og mød nye partnere den 25.-30 november 2019. Søg senest 20. oktober.

Tid og sted

25. november 2019 til 30. november 2019
Warszawa, Polen

Målgruppe

Seminaret 'DemoPeople IV' er for ungdomsorganisationer, som har erfaring med at gennemføre ungdomsmøder og ungdomsdialogprojekter (KA3).

Formål

Formålet med seminaret er at give deltagerne mulighed for at etablere et tæt internationalt samarbejde med nye partnere på tværs af program- og partnerlande inden for emner som demokrati og struktureret dialog. Der vil også være tid til at diskutere, hvordan kommunikation og kvalitet i projekter kan forbedres.

Tilmelding

For at komme i betragtning som deltager skal du udfylde et online ansøgningsskema på SALTO-YOUTH's hjemmeside. Rejseudgifter til aktiviteten (op til 500 euro) refunderes af Styrelsen for Forskning og Uddannelse. Alle andre udgifter i forbindelse med aktiviteten dækkes af arrangøren, som er det polske nationale agentur for Erasmus+. Aktiviteten finder sted i Warszawa i Polen den 25.-30. november 2019 og foregår på engelsk.

Der er ansøgningsfrist den 20. oktober 2019.

Senest opdateret 30. september 2019